Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial MD

Διάρκεια (λεπτά): 30-60

Είδος: Non-invasive

Εποχή: Όλο το χρόνο

Αναισθησία: N

Tο HYDRAFACIAL αποτελεί την πιο δημοφιλή μέθοδο ύδρο-δερμοαπόξεσης με πλήρως εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα για όλους τους τύπους δέρματος. Η πατενταρισμένη Vortex Technology του HydraFacial MD περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών κεφαλών με σκοπό τον καθαρισμό ,την απολέπιση και την έγχυση δραστικών συστατικών ταυτόχρονα στο δέρμα. Η διαδικασία αποτελείται από 4 στάδια:

Vortex cleansing & hydropeel

Η κεφαλή HydraFacial με τραχιά επιφάνεια και αρνητική πίεση σαρώνει την επιδερμίδα και αφαιρεί μηχανικά την επιφανειακή κεράτινη στιβάδα χωρίς να τραυματίζει, απομακρύνοντας ατμοσφαιρικούς ρύπους και περίσσεια λιπαρότητας.

Vortex Mix

Μετά τον επιφανειακό καθαρισμό, το κοκτέιλ γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος (σε διάφορες συγκεντρώσεις) εφαρμόζεται μέσω κεφαλής HydraFacial σε όλη τη επιφάνεια του δέρματος, διεισδύει βαθιά στους εκφορητικούς πόρους και λειτουργεί σαν διαλύτης του σμήγματος και των νεκρών κερατινοκυττάρων.

Vortex extraction

Η σπειροειδής κεφαλή HydraFacial με ισχυρή αναρρόφηση απορροφά το περιεχόμενο των πόρων (σμήγμα και νεκρά κύτταρα) καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τα υπολείμματα των ρύπων ανώδυνα.

Vortex Fusion

Η κεφαλή έγχυσης θεραπευτικών ορών διοχετεύει τις δραστικές ουσίες στις βαθύτερες στιβάδες του καθαρού δέρματος. Οι οροί HydraFacial περιέχουν υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά όπως πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες, βιταμίνες κ.α. Η επιλογή του θεραπευτικού ορού προκύπτει από τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος και δύναται να βελτιώσει διάφορες ενδείξεις:

  • Σμηγματότορροια/λιπαρότητα
  • Φαγεσωρική ακμή
  • Υπερμελαγχρώσεις
  • Θαμπό, αφυδατωμένο δέρμα
  • Λεπτές γραμμές

 

Η θεραπεία με HydraFacial αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την διατήρηση υγιούς, λαμπερού και καθαρού δέρματος καθώς συνδυάζει την απολέπιση και την θρέψη του δέρματος σε βάθος με άμεσα ορατό αποτέλεσμα.