Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Βαθύς καθαρισμός δέρματος προσώπου & σώματος

Διάρκεια (λεπτά): 90

Είδος: Non-invasive

Εποχή: Όλο το χρόνο

Αναισθησία: None

Το δέρμα μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο το ανθρώπινου σώματος και μαζί με τα εξαρτήματά του (νύχια, τρίχες, αδένες) συντελούν στις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού. Μας προστατεύει από τους εξωγενείς τοξικούς ρύπους της ατμόσφαιρας , τους μηχανικούς τραυματισμούς και τους παθογόνους μικροοργανισμούς και ταυτόχρονα μας ειδοποιεί για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του οργανισμού μας. Μια ακόμα βασική λειτουργία του δέρματος είναι η ανταλλαγή θρεπτικών συστατικών με το περιβάλλον. Είναι λοιπόν σημαντική ανάγκη να διατηρούμε το δέρμα μας υγιές και λειτουργικό ώστε να συμβάλλουμε στην ανθρώπινη υγεία και ευεξία συνολικά.

Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος αποτελεί την πρώτη πράξη στην πυραμίδα της υγείας του δέρματος με 3 βασικούς στόχους. Αρχικά να απομακρύνουμε από τις βαθύτερες στιβάδες ρύπους, νεκρά κύτταρα, τοξίνες και ελαιώδη παραπροϊόντα (σμήγμα), να επαναφέρουμε το μικροβίωμα και το pΗ του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα και να καταστήσουμε δυνατή την άδηλο αναπνοή.

Η διαδικασία περιλαμβάνει:

  • ντεμακιάζ και καθαρισμό της επιδερμίδας με ήπια κερατολυτικά προϊόντα
  • εφαρμογή ατμού με όζον (vaper) για την προετοιμασία της διάνοιξης και αντισηψία
  • χειρωνακτική εξαγωγή σμήγματος και διάνοιξη φαγεσώρων ή/και με χρήση αποστειρωμένων εργαλείων (tirecomedon)
  • αντισηψία, πρόληψη επιμολύνσεων με υψίσυχνα ρεύματα ισχυρής μικροβιοκτόνου δράσης.
  • εφαρμογή επανορθωτικής μάσκας με ταυτόχρονη φωτοθεραπεία στο κόκκινο φως για μεγαλύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών
  • εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας και εφόσον απαιτείται αντηλιακού

Τα προϊόντα που εφαρμόζονται επιλέγονται με βάση τον εκάστοτε τύπο δέρματος.