Θεραπείες Laser

Αποτρίχωση

Διάρκεια (λεπτά): 15-90

Είδος: Non-invasive

Εποχή: ‘Oλο το χρόνο

Αναισθησία: None/ Anesthetic Cream

Αποτρίχωση με laser ALEXANDRITE

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη εκπέμπει ακτινοβολία laser με μήκος κύματος 755nm, ενέργεια που απορροφάται αποκλειστικά από την μελανίνη. Εκμεταλλεύεται την μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης κατά την οποία το Laser στοχεύει στην μελανίνη του τριχοθύλακα και τον καταστρέφει θερμικά χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. Ταυτόχρονα η περιοχή της θεραπείας ‘’ψύχεται’’ τοπικά μέσω μιας συσκευής παραγωγής ψυχρού αέρα ώστε να προστατεύεται το δέρμα από έντονους ερεθισμούς. Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη εξασφαλίζει τη μόνιμη μείωση της σκουρόχρωμης τριχοφυΐας στους ανοιχτούς φωτότυπους (I-III κατά Fitzpatrick) στην περιοχή του προσώπου και σώματος.

 

Αποτρίχωση με Nd:YAG Laser

Το Nd:YAG laser εκπέμπει στα 1064 nm μήκος κύματος και απορροφάται περισσότερο από το νερό του δερματικού ιστού στον οποίο εμπεριέχεται ο τριχικός θύλακος και λιγότερο από τη μελανίνη της τρίχας. Αυτό το καθιστά την πιο ασφαλή επιλογή για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας στους σκούρους φωτότυπους (IV-VI κατά Fitzpatrick), αλλά και το πιο ιδανικό laser για την καταστροφή της ανοιχτόχρωμης τριχοφυΐας. Το σύστημα cooling μας επιτρέπει ανώδυνη θεραπεία και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς.

 

Mixed Technology

Στην Perfectum χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για την αποτρίχωση με Laser. Για πρώτη φορά, με το καινοτόμο σύστημα DUETTO MT mixed technology της QUANTA έχουμε την δυνατότητα να συνδυάσουμε 2 Laser (755nm + 1064nm) σε έναν ταυτόχρονο παλμό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε πλήρως την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα. Το mixed technology μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε laser αποτρίχωσης κάθε εποχή του χρόνου, σε κάθε φωτότυπο (I-VI κατά Fitzpatrick) και σε κάθε είδος τριχοφυΐας με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

 

Συστήνονται 6 με 8 συνεδρίες.